BTC’s Break Over 2017’s ATH på $ 20.000 konverterer en til en Bitcoiner

Når vi går ind i 2021, bliver flere og flere mennesker til Bitcoinere.

Den seneste er Nick Maggiulli, skaberen af ​​Of Dollars And Data og Chief Operating Officer hos Ritholtz Wealth Management, som har næsten 2 milliarder dollars i aktiver under forvaltning.

I sit blogindlæg indrømmede Maggiulli at være „forkert“ med Bitcoin, som han sagde,

„Der kommer et punkt i enhver investors rejse, når de må indrømme, at de tog fejl i noget.“

Med titlen „Hvorfor jeg har skiftet mening om Bitcoin“, delte Maggiulli, at denne erkendelse af at være forkert ved BTC kom, da det digitale aktiv ramte 2017 ATH $ 20k i sidste måned.

Selvom han ikke troede, at Bitcoin nogensinde skulle „nulstille“, troede han heller ikke, at Bitcoin ville overgå disse højder i mange år, hvis overhovedet.

Ifølge ham har mere efterspørgsel fra købere og reduceret udbud fra sælgere bidraget til at øge Bitcoins pris BTC 6,66% og „cementere det som en legitim aktivklasse inden for investeringssamfundet“, hvilket hjalp Bitcoin med at „blive en form for digitalt guld“, sagde han.

Han bemærker, hvordan Bitcoins gulvpris fortsætter med at stige, hvilket øger sandsynligheden for Bitcoins fremtidige overlevelse. Hvad angår den indre værdi, har hverken 10 billioner dollar markedsværdi guld noget, hævder han.

Det handler om tro, sagde han, og i tilfælde af Bitcoin, „kulten bliver en religion.“

Maggiulli bemærkede yderligere, at mens guldbarrer har eksisteret i årtusinder, „var det først i august 1974 i USA, at det var en investerbar aktivklasse“, hvilket førte til, at dens priser blev tredoblet i de næste seks år.

Alligevel råder han kun til „at holde ikke mere end 2% af din portefølje i den“, hvilket betyder „du er usandsynligt, at du bliver rig, men du vil sandsynligvis heller ikke gå konkurs.“

Men han præciserede, at hans forsigtighed over for BTC ikke er med hensyn til pris, men „muligheden for et regeringsforbud mod ejerskab.“

Igen påpeger han, hvordan den amerikanske regering tilbage i april 1933 gjorde netop det med gult metal. Og den nylige SEC-klage mod Ripple har ham ikke udelukket dette helt endnu.

Nach oben scrollen