Bitcoin-volatilitet er ikke ’så vild‘ sammenlignet med Tesla

Både Bitcoin og Tesla-aktier har draget fordel af hinandens individuelle volatilitet til dato med 2020, der markerer et historisk år for begge aktiver.

Cryptocurrency-økosystemet er kendt for at være et meget

Cryptocurrency-økosystemet er kendt for at være et meget ustabilt rum med Bitcoins volatilitet, der forårsager skepsis blandt nogle grupper af investorer. Mens mange mennesker er fortrolige med Bitcoin-volatilitet, er ikke så mange opmærksomme på den volatilitet, der findes i aktiemarkedet, men CoinShares-strateg, Meltem Demirors, har taget sig tid til at fremhæve dette. Ifølge et interview, som Demirors havde med CNBCs „Squawk Box“, påpegede hun, at når Bitcoin sammenlignes med store markedsindekser, der overtrådte rekordhøjder på trods af Covid-19 økonomiske nedfald, ser Bitcoin Lifestyle nu ud til at være „mindre volatil“ end før. Hun sammenlignede de gevinster, Bitcoin hidtil har registreret i 2020 med elbilproducentens Tesla Inc (NASDAQ: TSLA) og påpegede det store hul i begge.

”Som vi ved, er volatilitet et relativt mål,” sagde hun. „I det nuværende miljø er bitcoin faktisk mindre volatil, end det har været tidligere.“ Hun fortsatte videre med at sige, at „Hvis vi ser på den astronomiske stigning på aktiemarkedet, føles bitcoins stigning faktisk ikke så vild.“ Dette fremhæves bedst ved at overveje tallene.

Da Bitcoin åbnede året på $ 7203, viste den nuværende pris på $ 23 473,10 ifølge CoinMarketCap, at den førende digitale valuta har steget 326% år til dato. Selvom denne vækst er katastrofal, har Tesla endda klaret sig bedre, da den hidtil er steget med over 700% i 2020. Den 2. januar 2020 var hver TSLA-aktie værd $ 86,05, og med Tesla’s kurs i dag på omkring $ 635 antyder det, at aktien er steget med 738%, hvilket svæver Bitcoins gevinst på 326%.

2020 er signifikant for både Bitcoin og Tesla

Både Bitcoin og Tesla-aktier har haft fordel af hinandens individuelle volatilitet til dato med 2020, der markerer et historisk år for begge aktiver. Bitcoins volatilitet oplevede, at det ramte et nyt rekordhøjt niveau over $ 24.000 i december og slog det tidligere registrerede, det satte i december 2017, for nøjagtigt tre år siden.

Tesla slog også mange analytikers forventninger, da væksten i de sidste 5 kvartaler og den stigende markedsværdi på grund af boostede investorers omfavnelse så det blive tilføjet til S&P 500-indekset (INDEXSP: .INX) mandag den 21. december.

Både Bitcoin- og Tesla-aktier repræsenterer en stærkt anbefalet digital valuta og et aktiv at holde henholdsvis på grund af deres nuværende årlige gevinster og fremtidige fremtidige vækst. På grund af dette bemærkede Demirors, at ”Det plejede at være karriererisiko at få eksponering for bitcoin, nu er det en karriererisiko at ikke have eksponering for bitcoin. Verden har bestemt ændret sig meget i løbet af de sidste ni måneder. ”

Nach oben scrollen